به گزارش ايرنا به نقل از پایگاه خبری یمان نیوز، الاسعدی افزود: طی این مدت حدود 200 کودک ربوده وبیش از هزار کودک در جبهه های جنگ سربازگیری شدند.
الاسعدی از طرف های درگیری در یمن خواست با توقف عوامل این بحران انسانی، اولین آن درگیری مسلحانه، مانع افزایش تشنج بیشتر وضعیت انسانی در این کشور شود.
الاسعدی در این نشست با تشریح برنامه های یونیسف در شش ماهه اول سال 2016 به برنامه های اجرا شده این سازمان برای حفظ تداوم عملکرد برخی نهادها از جمله موسسات بهداشتی وبهزیستی، آموزش وآب و جلوگیری از فروپاشی آنها از ابتدای بحران اشاره کرد.
رشا الارضی متخصص تغذیه سازمان یونیسف گفت: بیش از یک میلیون و500 هزار کودک در یمن به سوء تغذیه دچار هستند که 370 هزار تن آنها مبتلا به حالت شدید وحاد سوء تغذیه هستند.
الارضی افزود: یونیسف در حال حاضر درمان 205 هزار کودک یمنی را در سال جاری در دست دارد به طوری که که درمان 103 تن آنها تا نیمه سال 2016 به اتمام رسید.
عربستان سعودی از ششم فروردین ماه سال 1394 با تشکیل ائتلافی از برخی کشورهای عربی بخصوص امارات و با حمایت دولت آمریکا، تجاوز هوایی و محاصره علیه مردم یمن را به بهانه بازگرداندن منصورهادی رییس جمهور مستعفی و فراری یمن به حکومت این کشور آغاز کرد که نتیجه ای جز کشتار بی رحمانه حدود هفت هزار زن و کودک و شهروند یمنی و مجروح شدن دهها هزار و آواره شدن صدها هزار نفر دیگر نداشته است.
نظر شما